Reklam för egen verksamhet, min barnbok Dante letar bokstäver / Dante letar siffror: Härnösand. En väldigt fin och trevlig stad i Höga Kusten och där jag är född och uppvuxen. Där finns bokhandeln Öbacka bok och det var ett jätteroligt ställe att vara på för att signera böcker.

Många gamla klasskompisar och andra kompisar från förr och faktiskt en gammal klasskompis föräldrar kom förbi och det var ju inte igår om man säger så.

En före detta klasskamrat är idag en mycket duktig släktforskare och han kom med en bunt papper – en antavla. Inte vilken antavla som helst utan en som visar att jag är åttamänning med en mycket känd Hollywoodskådis. Vem det är ska jag avslöja en annan dag, ska bara kolla om det går bra att publicera bild på honom och så först.

Det var en av dagens överraskningar.

En annan var att min fröken från lekis gick förbi – och kände igen mig! Det är alltså över 30 år sedan jag var 6 år och gick på lekis. Helt otroligt att hon kände igen mig efter alla dessa år och så klart väldigt roligt.

Äldsta barnet har ju precis gått ut förskoleklass nu, det är ju nutidens lekis på sätt och vis, och under det senaste året så har jag funderat massor över lekistiden.

Jag har tydliga minnen från kuddrummet, dockteatern, pärlplattor, flor-tanten, brodyr, en tavla av lera med mera som finns kvar och som jag tror tillverkades på den tiden. Jag minns lokalerna, men jag har inte haft en aning om var lokalerna var.

Nu vet jag. Fröken redde ut många frågetecken och jag kände inte igen henne på en gång, men när hon började prata så kände jag igen mimiken och rösten. Intressant.

Särskilt med tanke på att jag har en åkomma som kallas ansiktsblindhet, vilket innebär att jag knappt känner igen personer som jag inte sett flera gånger under de senaste åren. Jag kan inte heller skilja på skådisar, utan frågar mitt filmsällskap om och om igen ”jag känner igen den där” (och känner mig duktig) och så säger E ”det är Johnny Depp” eller något annat känt namn haha…

Åkomman gör inte livet som tränare helt enkelt men jag det är en helt annan historia…

Det här var den tredje och sista boksigneringen i samband med bokens lansering och innan sommaren. Om du vill ha en signerad bok så går det bra att kontakta mig så skickar jag en mot faktura (boken kommer från mig och fakturan från Idus förlag).

Boken finns att beställa online också, på bokhandlar och hos bokförlaget Idus (sök på ”Dante letar bokstäver / Dante letar siffror”).

Den som vill kan läsa om:

/Caroline

Dante barnboken på bokhandeln i Härnösand

Barnboken Dante letar siffror / Dante letar bokstäver bokhandel

Fin bokhandel i Härnösand

Brett utbud Bamse

Secured By miniOrange