Välj en sida

Om företaget

Verksamheten i mitt företag består av några olika områden. Dels för att jag tycker om att arbeta med flera saker, dels för att sprida riskerna med själva företagandet. Till exempel om ett område påverkas av omvärldsförhållanden såsom en pandemi eller lågkonjunktur, så är förhoppningsvis andra områden mindre känsliga precis då.

Arbetar med träning, lärande och skrivande

Jag har ”alltid” jobbat med träning i någon form, och kommer sannolikt att göra det hela livet. Började instruera gruppträning i fjortonårsåldern och på den vägen är det…

Numera är jag fyrtio någonting och kör mestadels PT-online och utomhusträning.

Förutom träningen arbetar jag också med lärande och skrivande.

Manusförfattare e-utbildningar, skribent till webbtexter & journalist

Jag frilansar som skribent och manusförfattare till webbkurser (som även kallas e-utbildningar, e-learning).

Det innebär att jag skriver texter till allt innehåll som ska vara med i kursen. Innehållet ska leda till lärande och behöver vara formulerat på sätt som åstadkommer just det.

Jag håller även utbildningar i att skriva manus till webbkurser, via Poppius journalistskola som numera drivs av Folkuniversitetet (kursen ”Skriv manus till webbkurser”).

Det går också att anlita mig som skribent till webbtexter (intranät till exempel) och journalistiska texter (jag är journalist och jurist).

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör, app-utvecklare

Det roligaste jag vet är när personer går från att inte träna alls – till att lära sig och öva in de vanor som behövs för att lyckas med regelbunden träning i månader och år.

I 30 år har jag arbetat med träning i olika former. Som tonåring börjande jag hålla gruppträningspass på en fritidsgård i Norrland, sedan har jag tränat människor på gym och dansskolor i Stockholmsområdet och några andra platser i världen.

  • Vill du ha inspiration till din träning så hittar du fler än 100 roliga övningar i min övningsbank.
  • Det finns också några träningsprogram och artiklar ifall du vill lära dig mer.
  • Är du sugen på en träningsutmaning på 4 veckor? Då finns färdiga träningsupplägg att köpa.
  • Vill du hellre ha ett personligt utformat träningsupplägg så erbjuder jag det via PT-online.
  • Apparna Mamma i form, Trim & Tone och Ball & Band finns i App Store.
  • Är du ett företag eller en organisation som vill nå ut till en hälsointresserad målgrupp? Då finns två olika sätt att annonsera på webbplatsen carolinenilsson.se.

Varmt välkommen hit!
/Caroline

PT Caroline Nilsson är personlig tränare i Stockholm

Fotograf: Jenny Thörnberg