Vill du annonsera?

Webbplatsen carolinenilsson.se är väletablerad och innehållet placeras högt upp i sökresultaten på exempelvis Google.

Innehållet består bland annat av en övningsbank med 137 filmade träningsövningar. Det finns färdiga träningsprogram för exempelvis coreträning eller bättre hållning samt artiklar om träning, kost och hälsa.

Annonsörer når hälsointresserade personer i åldern 18 – 55 år. De flesta är kvinnor, många är mammor (Caroline driver även mammaträningssajten mammaiform.se och har utvecklat mammaträningsappen Mamma i form).

Två olika sätt att annonsera på webbplatsen

Du kan boka en annonsplats veckovis eller betala för blogginlägg där du exempelvis berättar mer om en produkt eller en tjänst.

1. Annonsplats i formatet 980 x 240 pixlar (panorama)

Annonsen visas vid var och en av de 137 övningarna i övningsbanken, vid varje träningsprogram samt på sidorna som visar artiklar om träning och kost.

  • Pris: 15 000 kr / vecka

2. Betalt blogginlägg

I ett betalt blogginlägg kan du presentera en produkt eller tjänst med text, bilder och film.

Antingen satsa på en kortsiktig kampanj, utlottning, tävling eller på mer långsiktigt, tidlöst innehåll (exempelvis en basprodukt som säljs året om) (så länge blogginlägget finns kvar kommer det att visas vid googlesökningar).

  • Pris för blogginlägg som finns kvar i 1 månad: 45 000 kr
  • Pris för blogginlägg som finns kvar i 3 månader: 65 000 kr
  • Pris för blogginlägg som finns kvar i 6 månader: 95 000 kr

(Längre tid enligt överenskommelse.)

Kort om Caroline

Caroline har jobbat på gymkedjorna Sats och World Class i Sverige samt två somrar som gästtränare på Equinox i New York. Även varit en del av Nikes instruktörsteam.
Numera egenföretagare som driver denna webbplats och personligträningonline.se samt utvecklar träningsappar (har tidigare även gett ut träningsdvd:er).

En annan del av företagandet handlar om skrivande – bland annat som frilansande manusförfattare till e-utbildningar, skribent till webbtexter och journalistiska texter.

Utbildning? En juristexamen från Stockholms Universitet, en journalistutbildning från Poppius och flera utbildningar inom träning.

Vilka företag eller organisationer får annonsera?

Besökarna på webbplatsen har höga krav på innehållet – därför är det viktigt att även annonser och betalda blogginlägg ger mervärde och upplevs som lärorika, underhållande eller informativa.

Viktigt också att annonsörers verksamheter är förenliga med företagets ideal. Det är till exempel inte aktuellt med annonser innehållande alkohol, tobak eller spel.

All annonsering sker självklart i enlighet med svensk lagstiftning, med annonsmärkning till exempel.

Boka annonsplats

Vid den första kontakten – beskriv företaget eller organisationen som önskar att annonsera och skriv även önskad kampanjperiod.

Mejla: caroline@carolinenilsson.com

Secured By miniOrange