Det var väldigt roligt att få vara på fina NK Bokhandel idag och fira vår barnbok Dante letar bokstäver / Dante letar siffror. De hade skyltat boken otroligt fint och gissa känslan av att få vara placerad bredvid Astrid Lindgren (jag är ju ett stort fan av henne och alla hennes böcker som ni vet).Dante letar bokstaver NK BokhandelBarnboken Dante letar bokstäver på NK
NK Bokhandel är en väldigt trevlig och mysig bokhandel tycker jag, bra ställe att handla presenter. De har ett brett utbud barnböcker och de berättade att de säljer just väldigt mycket barnböcker. Själv har jag varit där flera gånger för att handla Astrid Lindgrens böcker och pysselböcker (de har ett bra utbud av sånna också).
Jag och Anna med vår bok
Idag hade NK Bokhandel ordnat bord med en massa Dante letar bokstäver / Dante letar siffror. Alla som köpte boken fick också Dantes alfabetsposter som Anna målat, det är en väldigt fin inredningsdetalj tycker jag som givetvis har en här hemma också :o)
Dantes alfabetsposter
Anna hade ordnat festlig bubblig dryck och snask från Ica som var snälla och sponsrade oss.
Anna på boksigneringseventetJag vid boksigneringsboret
Dagens event var vårt första bokevent, och det var verkligen roligt att träffa och prata med blivande bokläsare. Flera som kom arbetar i träningsbranschen, PT:n Livia Wanntorp till exempel. Men det var också personer som jobbar med annat än träning. Det var föräldrar som köpte boken till egna barn och det var personer som köpte boken som present.

Det var flera mormorsar och farmorsar som köpte boken i present till barnbarn, och alla jag pratade med hyllade att boken inspirerar till tidig inlärning av bokstäver och siffror. Det var extra kul tycker jag, mormorsar och farmorsar är kloka – de är fulla med livserfarenhet.
Bokmingel på NK Bokhandel
Det är ju svårt att veta vilka som kommer, vi hoppades på besökare i alla åldrar och hade med hoppa hage mattor. Två stycken så att man kunde tävla också, tävlingsinslag är ju alltid kul. Det tyckte i alla fall träningsparet Mårten och Malin Nylén :o)
Mårten och Malin Nylen hoppar hage
2 av Annas barn anmälde sig som frivilliga för att visa hur man hoppar hage. De blev också inspirerade av gästerna. Särskilt av han som spänstigt hoppade över hela mattan i ett enda hopp :o)
Spänstigt hoppMårten och Malin hade kul
Malin Nylén har ju skrivit en bok, Muskler av Plysch, som jag förresten håller på att läsa, det är en humorbok för vuxna och den är jättekul. Utgiven på samma förlag som vår barnbok. Hon bloggar också om träning på ToppHälsa.
Malin med sin bok och AnnaJag Malin och Anna
Det är mycket att tänka på när man ska signera böcker, vad man ska skriva och så gäller det att stava rätt också :o)Det är bäst att koncentrera sigJag signerar böcker på NK Bokhandel
Terese Alvén kom förbi – med fina blommor till Anna och mig, väldigt gulligt gjort. Terese har också en bok som är utgiven av Idus Förlag – Träna tillsammans med Tia. Hon har dessutom ett helt gäng andra böcker, hon är en rutinerad författare numera. Det var flera år sedan vi sågs senast och det var verkligen ett kärt återseende. (Jag har varit usel på att mingla på senare år..)
Jag Terese och Anna
Linda Hörnfeldt kom också förbi, hon är grundare av och driver Better Bloggers – Sveriges yrkesnätverk för bloggare, och hon gör ett mycket viktigt och bra arbete för att utveckla blogg business.
Anna och Linda
Linda, superproffsbloggare som hon är så klart, impade med sina tekniska prylar. Både Anna och jag blev avis på hennes bärbara objektiv som kommunicerade med mobilen. Proffsfoton med mobilen alltså. Vilken grej.
Linda fotar fina bilder med sin mobilAnna kollar in Lindas tekniska grejer
Susanne Jarl kom också, min app-kompanjon, vi gör träningsapparna Poworkout ihop. Hon är en av landets bästa programmerare och det är väldigt roligt att få jobba ihop med just henne. Hon har förresten nyligen gjort om träningsapparnas sajt. Susanne driver också en av Sveriges största receptsajter med flera hundratusentals besökare varje vecka – Recepten.se.
Anna och Susanne
Det är en första gång för allt sägs det och nu är alltså vårt absolut första bokevent gjort. Nästa kommer att vara på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan på onsdag 15 juni 16:00-18:00 och DU är varmt välkommen.

Vill du köpa barnboken? Spring då till NK Bokhandel (på NK plan 3). Där finns den nu till försäljning. Köp gärna allihopa så att de tar slut snabbt och så att NK Bokhandel beställer ett helt gäng till ;o)
/Caroline
Dante letar bokstäver

Secured By miniOrange