Träningsblogg

Bloggen startades som träningsblogg 2007 och på den tiden hette den Gymglambloggen, i många år fanns den på gymglam.se men numera finns bloggen på carolinenilsson.se.

Varför en träningsblogg?

När jag startade träningsbloggen handlade mitt liv i stort sett bara om träning (ofta på gym) och träningskläder (jag arbetade med träningskläder på sportföretaget Nike och har alltid varit intresserad av det). Mer exakt så gillade jag träningskläder som var lite snyggare än den stora massan, lite glammigare. När jag skulle namnge träningsbloggen var första tanken ”gym och glam” och det blev ”GymGlam” och jag registrerade namnet som varumärke.

Genom åren har bloggen utvecklats från träningsblogg till att handla om mer än bara träning, kanske inte så konstigt då det rör sig om en period på över tio år. Jag har fyllt år flera gånger, fått barn – utvecklats helt enkelt.

Min träningssajt

På min träningssajt idag finns, utöver min blogg:

I bloggen nu för tiden

Bloggen handlar om träning, skrivande, FAQ träning & kost, träningskläder, träningsappar, karriär och företagande, inspiration, kosttips, träningstips, med mera.

Bloggarkiv

Om du vill läsa tidigare blogginlägg kan du välja antingen månadsarkiv eller på det kategoriindelade arkivet.

Info om PT-online och appar

För info om PT-online, se min sajt för personlig träning online om du funderar på att anlita mig för personliga träningsprogram och kostutveckling via coaching online.

För info om apparna, se infosajten om barndansapparna Piratsessan eller infosajten om träningsapparna Poworkout.

Mammaträning

Den som är intresserad av mammaträning finner det på min mammaträningssajt, där finns kom-igång-träningsprogram, artiklar och övningsbank för mammaträning på min sajt Mammaiform.se och det går att ladda ned min mammaträningsapp i App Store.

Och mer info om bokning av föreläsning eller workshop och sist men inte minst kontaktuppgifter.
/Caroline Nilsson

Läs Carolines blogg på carolinenilsson.se >>

Secured By miniOrange