Personlig tränare Caroline Nilsson

Jag är personlig tränare och tränar personer individuellt, i grupp och via PT-online, föreläser och skriver artiklar om kost och träning, driver mammaträningssajten Mammaiform.se samt producerar appar för träning, mammaträningsapp och barndansapparna Piratsessan för barn 2-7 år.

Personlig tränare, föreläsare eller tränare på företagsevent?

Vill du att jag kommer till ditt företag och inspirerar dina medarbetare? Eller ska du arrangera ett träningsevent och vill att jag kommer dit som personlig tränare, gruppträningsinstruktör eller föreläsare?

Jag föreläser gärna:

  • Om träning, kost och aktiv livsstil
  • Om träningsmarknaden, träningskläder, sportmode och trender
  • Om att starta och driva företag i träningsbranschen, allt från att bygga upp ett varumärke till att lyckas etablera en verksamhet online
  • Om att blogga och hur bloggosfären har utvecklats från 2007 tills nu
  • Om digital marknadsföring och content marketing i bloggar/på sajter

Se exempel på några av mina föreläsningar och workshops. Mejla för att boka.

Är du privatperson och vill anlita mig som personlig tränare?

Info om personlig träning online hittar du på min PT-onlinesajt och mer info om personlig träning live.

Träningsfrågor och andra frågor?

Har du en fråga om träning eller annat får du gärna mejla mig. Jag svarar på mejl och frågor efter bästa förmåga. Eftersom jag får många mejl kan det ibland dröja och jag hoppas på förståelse för detta. Svar på träningsfrågor publicerar jag under FAQ träning & kost och svar på andra frågor under FAQ Caroline (jag publicerar aldrig namn på personer).

Feedback

Jag blir överlycklig och tacksam för konstruktiv feedback, jag vill hela tiden förbättra och utveckla. Har du förslag och idéer på hur så mejla gärna. Hittar du stavfel eller annat konstigt så blir jag jätteglad om du uppmärksammar mig på det.

Dela övningar och träningsprogram?

Hittar du träningsövningar eller träningsprogram som du gillar? Det är fritt fram att dela i sociala medier eller länka till övningar och träningsprogram men du får inte använda mina bilder. Har du frågor om detta så är det bara att mejla mig.

Artiklar om träning på frilansbasis

Jag skriver artiklar som frilans om träning, kost, hälsa, aktiv livsstil, fettförbränning, styrketräning, livsstilsförändring, träningsbranschen, träningsmarknaden, träningstrender, sportmode med mera. Jag gör även träningsreportage och skriver debattartiklar och krönikor om träning och hälsa på beställning.

Är du journalist och vill intervjua mig?

Mejla mig och berätta om vilken tidning du representerar och om fotografering är en del av artikeln eller reportaget. Jag blir glad om du inleder kontakten via mejl, vi kan boka tid för telefonintervju eller träff om det är att föredra.

Annonsering

Representerar du ett företag som vill synas på carolinenilsson.se? Det finns möjligheter för företag att synas på min träningssajt genom annonsering, se annonsinfo.

Produkttester och tävlingar i bloggen?

Produkttester och tävlingar i bloggen, se annonsinfo. Vänligen skicka inte produkter till mig utan att vi först har kommit överens om detta.

Om du vill kontakta mig så gör du det enklast via mejl: caroline@carolinenilsson.com

Secured By miniOrange