träningskläder på Les Mills event
Efter minglandet på Les Mills Super Saturday åkte jag till gymmet för att träna ben och rumpa. Riktigt jobbigt!

Övningar: Utfall 3×10/ben, Benböj 3×15, Raka Marklyft 3×15, Höftlyft på boll 3×10 och utfall bakåt från stepbräda med 5 kg viktboll som jag roterade åt ståbenshållet när det andra benet klev bakåt/nedåt, 3×10/ben.

Dagens träningskläder: Svart Racer Back Tank, svarta Cotton Wide Pant & Röd-svarta halvhöga shoxdojjor, allt från Nike.

Ska försöka fixa med bilderna från Les Mills-eventet samtidigt som jag festfixar mig själv till tjejfesten som börjar kl 22:00. Vet inte hur bra den kombinationen är men det kanske kommer lite bilder ikväll, kanske imorgon… Ha en fantastisk lördagskväll alla ni som läser min träningsblogg! Skål! /Caroline

Secured By miniOrange