Nike Performance Underwear
Ursäkta, men här kommer lite smygreklam… Jag är ju anställd på Nike men driver min träningsblogg privat. Jag måste bara meddela att Nikes nya sportiga kollektion med underkläder, Performance Underwear, nu finns ute i butikerna.

Det finns totalt 5 överdelar och 3 underdelar att välja mellan. Utmärkande för Performance Underwear är den snygga designen i kombination med funktionaliteten. Överdelarna kostar mellan 300-600 kr och underdelarna 150kr/st.

Här är korta beskrivningar på de olika varianterna.

1. Revolutionary Bra – justerbara axelband samt fram och baktill för personlig passform ny, patentskyddad teknologi för 360-gradig support. Uppskattad av kvinnor med C-kupa och större. 600 kr.

2. Strenght Bra – sömlös variant, justerbar bak- och framtill med stabiliserande zoner för maximalt stöd. 400 kr.

3. Balance Bra – med bygel, knäppning baktill och justerbara axelband. Bygelvarianten är uppskattad bl a av dem med lite mindre byst, eftersom många upplever att träningsbhar annars har en förmåga att åka upp. 400 kr.

4. Determination Bra – stabiliserande zoner och formsydda kupor utan justeringsspännen, ”mesh” (tyg med små andningshål) i ryggen. 300 kr – påminner om en vanlig sporttopp fast med grymt bra support. Denna är stor i storleken (kan vara bra att veta om någon handlar på exempelvis Nikestore).

5. Kommer ej till Sverige men är avsedd för kvinnor med mycket stor byst.

6. Low Rise Thong, stringis i funktionsmaterial, 150 kr.

7. Bikini. Helt vanlig trosa i funktionsmaterial, 150 kr.

8. Boy Short. En lite längre modell, också i funktionsmaterial som är bra att ha när man tränar, 150 kr.

Strenght Bra och Determination Bra är mina favoriter. /Caroline

Secured By miniOrange