Jag fyllde år igår! Firade med ett extra långt träningspass och det känns i kroppen idag. Här sitter jag i hemmakontoret (köksbordet) med min dator, det är ett flitigt knappande på tangenterna.

Ihop med frukost, som består av 2 gourmetknäcke (varianten med pumpakärnor) med stekt ägg, ost, tomat och gul paprika + färskpressad apelsinjos.

Barnen och Erik fixade ”hotellfrukost” igår, Vidar tycker att det ska se ut så varje morgon och kväll från och med nu, livsnjutare som han är :o)

I morse vaknade jag av att ha sa ”hur kan vi lösa det här problemet” lugnt och fint. Tyra hade lagt sig mitt i vägen på kullerbyttamadrassen och vägrade flytta på sig :o)

Igår. Födelsedag. Firad som få. I år har ju lill-Arvid full koll på det här med att fylla år också, och väckte mig med ”GJATTISS MAMMA” :o)

I år fick jag även behålla innehållet i paket – och det var en föreläsning. Erik vet att jag gillar inspirationsföreläsningar och det var ett väldigt bra påhitt tycker jag. Den är om några månader, så jag skriver mer om den när det är dags.

(Förra året hade de slagit in en massa leksaker och sa att det var deras saker men att jag i hade fått paket..)

Ett par inspirationsföreläsningar jag varit på tidigare:
Inspirationsföreläsning för företagare
Affärsutveckling

Nu blir det jobb med PT-online och förberedelser inför nästa veckas boksigneringsevent på NK Bokhandel, du är inbjuden! Kom ihåg att föranmäla dig för att ha chansen att vinna ”hemliga priser”. /Caroline

Secured By miniOrange