Jag fyllde år igår! Firade med ett extra långt träningspass och det känns i kroppen idag. Här sitter jag i hemmakontoret (köksbordet) med min dator, det är ett flitigt knappande på tangenterna.

Ihop med frukost, som består av 2 gourmetknäcke (varianten med pumpakärnor) med stekt ägg, ost, tomat och gul paprika + färskpressad apelsinjos.

Barnen och E fixade ”hotellfrukost” igår, V föreslog att vi skulle ha sådan frukost varje morgon och kväll framöver, livsnjutare som han är.

I morse vaknade jag av att ha sa ”hur kan vi lösa det här problemet” lugnt och fint. T hade nämligen lagt sig mitt i på kullerbytta-madrassen och vägrade flytta på sig…

Igår. Födelsedag. Firad som få. I år har ju minstingen full koll på det här med att fylla år också, och väckte mig med ”GJATTISS MAMMA”.

I år fick jag även behålla innehållet i paket, det var en föreläsning. E vet att jag gillar inspirationsföreläsningar och det var ett väldigt bra påhitt tycker jag. Den är om några månader, så jag skriver kanske mer när det är dags.

(Förra året hade de slagit in en massa leksaker och sa att det var deras saker men att jag i hade fått paket..)

Ett par inspirationsföreläsningar jag varit på tidigare:

Inspirationsföreläsning för företagare
Affärsutveckling

Nu blir det jobb med PT-online och förberedelser inför nästa veckas boksignering på NK Bokhandel. /Caroline

Secured By miniOrange