Tränade axlar och triceps på gymmet World Class Kungsholmen i kväll, kul pass! Ett av mina favoritpass faktiskt, detta tränar jag 1-2 gånger i veckan år efter år efter år.

Men vadå – behöver man inte variera träningen kanske du undrar nu. Jo, det är bra men man behöver inte variera allt hela tiden, det här är ett bra träningsprogram med basövningar som är snälla mot kroppen. Jag gillar att hålla träningsrutinerna lättsamma och detta är ett av mina bara-göra-träningsprogram, enkelt att sticka till gymmet och ”bara göra”.

För variation brukar jag kombinera med olika typer av konditionsträning eller lägga till magträning efteråt också. Mitt 7-minutersträningsprogram för magen är en bra avslutning.

Axlar: Stående kabeldrag bakåt med rep 3×10, liggande kabeldrag bakåt i kabelmaskin 3×10, enarmsaxellyft i kabelmaskin 3×6/sida, hantellyft 4×10, frivändningar med axelfokus 3×8.

Triceps: Dips på bänk 3×12, liggande tricepspress med stång 3×10, tricepspress i kabelmaskin 3×10.

Trevlig kväll!
/Caroline

Secured By miniOrange