Tränade axlar och triceps i ett gym på World Class Kungsholmen i kväll, kul pass! Ett av mina favoritpass faktiskt, detta tränar jag 1-2 gånger i veckan år efter år efter år.

Men vadå – behöver man inte variera träningen undrar du kan ske nu. Jo, det är bra men man behöver inte variera allt hela tiden, det här är ett bra träningsprogram med basövningar och basövningar behöver man inte variera annat än om man vill förstås. Jag gillar att hålla träningsrutinerna lättsamma och detta är ett av mina bara-göra-träningsprogram, enkelt att gå till gymmet och ”bara göra” helt enkelt.

För variation brukar jag kombinera med olika typer av konditionsträning eller lägga till magträning efteråt också. Mitt 7-minutersträningsprogram för magen är bra avslutning.

Axlar: Stående kabeldrag bakåt med rep 3×10, liggande kabeldrag bakåt i kabelmaskin 3×10, enarmsaxellyft i kabelmaskin 3×6/sida, hantellyft 4×10, frivändningar med axelfokus 3×8.

Triceps: Dips på bänk 3×12, liggande tricepspress med stång 3×10, tricepspress i kabelmaskin 3×10.

Trevlig kväll!
/Caroline

Secured By miniOrange