Min plan var faktiskt att hålla igång mer på både bloggen och i sociala medier under sommaren. Men det blev inte så.

Förra helgen hade jag ett träningsevent i samarbete med Mornington hotell i Bromma, det var jätteroligt och för den som vill läsa om helgen och se bilder: Helgens träningsevent på Mornington Hotell

Den här veckan har varit ett slags uppstartsvecka. Två har börjat på förskolan och ena är på ett sportläger (som är superbra, han vill inte gå hem) (han har varit på tre sportläger i sommar och två av tre har varit succé, han gillade inte alls ett av dem, det var väldigt dåligt organiserat).

Samtidigt har veckan bjudit på lite semesterkänsla, vi har haft besök av en familj som fortfarande har semester och det gjorde kvällarna lite extra roliga.

Jag har inte alls lyckats komma in i morgonrutinerna och har lämnat med bilen fyra dagar av fem för att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Jag ville inte lämna på förskolan för tidigt så det körde ihop sig lite med tiderna men jag lämnade dem lite på sent istället denna vecka.

Så, denna vecka blev det bilåkning på morgonen men det ska inte bli en vana. Skulle vi gått/cyklat hade de missat samlingen och förskolan vill helst att de ska vara på plats innan, vilket jag så klart förstår.

Annars är målet att göra morgnarna till en trevlig stund med cykling eller sparkcykel eller promenad.

Dessutom är vardagsmotion väldigt bra för både mamman och barnen (vanan att gå/cykla ”överallt” gör stor skillnad för hälsan på månader och år).

Nästa vecka börjar äldsta ettan och det innebär tidigare start på dagen än någonsin, det blir en utmaning för min del som gillar att ta det lugnt på morgonen (jag jobbar hellre på kvällen några timmar än att hetsa iväg på morgonen och planerar alla möten kring det).

Hur som helst. Träningen är det rutin på åtminstone. Dagens träning bestod av löpning, spänstträning, marklyft med kettlebells och rörlighetsträning.

Trevlig helg! /Caroline

utfallshopp

Secured By miniOrange