Möte på Mocco på Nybrogatan med Malin Nylén för att smida planer över ett par koppar kaffe. Trevligt värre. Jobbsnack, träningssnack, boksnack, bloggsnack, instasnack. Ja vi hann med det mesta.

Malin har en bok utgiven på samma förlag som jag (Idus förlag) och som jag håller på att läsa. Min läsprocess tar väldigt lång tid eftersom jag jobbar halva nätterna mer eller mindre varenda dag hehe..

Tanken är att jag ska skapa lite mer balans genom att börja läsa böcker igen, på kvällen, en stund innan jag somnar, istället för att jobba tills jag stupar i säng.

Å andra sidan gillar jag nattjobb, lugnt och skönt och ostört arbete på den tiden på dygnet som jag är som mest produktiv.

Så, kvällsjobb kommer alltid vara ett bra alternativ men ambitionen är alltså att minska antalet timmar.

Jag lovar att återkomma med en recension när jag läst klart. Det blir väl i sommar eller efter sommaren i det här tempot :o)

Hur som helst, den är rolig och lättsam – precis sån där kul avkoppling som man (jag i alla fall) behöver ibland. Boken Muskler av plysch.

Malin bloggar på ToppHälsa och intervjuade mig om hur man lyckas med företagande och träning online sist vi träffades och drack kaffe.

Den gången sågs vi över “en kopp kaffe” på Södermalm. Nu på Östermalm. Kanske blir Vasastan nästa gång. Vem vet.
/Caroline
Malin på MoccoJobbmöte på Mocco

Secured By miniOrange