Välj en sida

Jag träffade ju Malin Nylén över en kopp kaffe, eller en kaffe latte närmare bestämt. Hon bloggar på ToppHälsa och intervjuade mig till sin bloggserie #Torsdagssnacket och nu kan du läsa intervjun och få reda på mina 5 bästa tips för att lyckas online.

Malin är i Thailand just nu och råkade publicera torsdagssnacket på en onsdag, men det gick ju bra det med. Det är inte lätt att hålla ordning på dagarna med mera på resande fot :o)

Jättebra text och intervju tycker jag. Kul!

Det var roligt att träffa Malin som person också. Roligt att träffa en likasinnad men som inte har ”konkurrenstänket” – det upplever jag många kvinnor har. Som till exempel ser andra bloggare som konkurrenter, det går liksom inte att konkurrera på det viset med en blogg.

Det är ju inte som att stå med varsin korvkiosk i samma gatuhörn. Där snackar vi konkurrens.

Bloggar är inte jämförbara över huvud taget eftersom de skrivs av olika individer och dessutom så finns det oändligt med läsare. De allra flesta människor som läser bloggar läser fler än en enda blogg.

Malin har skrivit boken Muskler av Plysch (vuxenbok) som också givits ut på Idus.

Det är alltså samma bokförlag som ger ut min och Annas barnbok Dante letar bokstäver / Dante letar siffror (från 2 år).

Jag läser Muskler av plysch just nu men som vanligt jobbar jag halva nätterna istället för att gå och lägga mig i någon slags normal tid, så därför läser jag lite långsamt. Den är hur som helst väldigt underhållande. När jag läst klart boken ska jag försöka mig på att skriva en recension, det blir en skrivutmaning för min del.

Malin signerade boken och jag känner mig lite starstruck som träffat en RIKTIG författare. /CarolineMalin signerar boken Muskler av plysch