Välj en sida

Vill du ha bättre hållning eller starkare core? Eller kanske både och? Då har jag den glada nyheten att berätta att jag kommer hålla två workshops på Marikas i september.

Marikas ligger på Döbelnsgatan 56 i Stockholm.

Pris: 350 kr/workshop (anmälningsinfo nedan)

WORKSHOP: BÄTTRE HÅLLNING
Bra hållning förebygger värk i rygg, axlar, nacke och stärker självförtroendet. Bra hållning gör också att du blir lyssnad på – du får helt enkelt mer pondus. Med bra hållning får du dessutom bättre andning och blodcirkulation i kroppen.

Konkreta tips och enkla övningar att genomföra i vardagen för att förbättra din hållning. Du får övningstips och ett träningsprogram att träna för att förbättra hållningen på lång sikt.
Lördag 10/9 klockan 8:00-09:30

WORKSHOP: EFFEKTIVARE CORETRÄNING
Få bättre resultat av din coreträning och förebygg ryggvärk. Övningstips för att kompensera stillasittande. Lär dig hur du aktiverar dina inre magmuskler bättre (motverkar ”putmage” och är grunden för stark core).

Grundlig övningsgenomgång med träningsteknik och syfte. Effektivt träningsprogram för mage och rygg som du kan träna vidare med på egen hand.
Lördag 17/9 klockan 8:00-09:30

Vad är en workshop?
Vid en workshop varvas teknikträning och teori med träning. Noggrann teknikgenomgång av övningarna och tips för att du ska nå dina mål.

Du får med dig ett träningsprogram som du kan träna vidare med på egen hand. Upplägget är anpassat för både nybörjare och träningsvana (vuxna).

Kort om Marikas
Marikas är en av Stockholms bästa dansskolor men ett väldigt brett utbud dans för barn, ungdomar och vuxna. Ingen behöver dock drabbas av prestationsångest bara för att vi kommer hålla till på en dansskola, vi är där när det inte är några dansare där :o)

Så här anmäler du dig till en workshop:
Mejla mig och ange workshop och datum samt namn, mejladress och telefonnummer. Då får du en faktura via mejl som du betalar in i förskott. Du anmäler dig till respektive workshop separat. Det går bra att anmäla sig till flera. Observera att anmälan är bindande och att återbetalning endast sker vid uppvisande av läkarintyg samt meddelande i förväg.

Trevlig helg
I morgon ska jag berätta två roliga anekdoter från tiden som danslärare på Marikas, jag undervisade dans där för ett gäng år sedan. Att undervisa dans till ungdomar är bland det roligaste jag har gjort. Trevlig kväll! /Caroline
PS: Denna vecka är det öppet hus på Marikas och den som vill kan komma och prova på dans, mer info.