Välkommen till min träningsblogg Gymglam! Här skriver jag om träning, naturligtvis, men även om annat. Livet består ju trots allt av mer än träning…

Namnet på bloggen? Jag tänker ”träning” och lite ”glam” (typ snygga träningskläder och silversmycken). Ja ni fattar…

Kort om mig – jag gillar att träna hårt och äta sunt. Jag gillar också att äta mindre nyttigt ibland. (Ja jag äter godis, av någon outgrundlig anledning tror många att jag aldrig äter godis men så är det alltså inte.)

Jag eftersträvar någon form av balans mellan träning och annat med målet att leva en på det stora hela en hälsosam, men ändå rolig, livsstil.

Kost- och träningstipsen är baserade på erfarenheter från egen träning och livet som tränare och gruppträningsinstruktör. Jag beskriver träningsmetoder som fungerar för mig och mina PT-kunder men säger inte att de är den enda och rätta vägen för träningsresultat.

Hoppas du inspireras av tipsen, skriv gärna önskemål och dela gärna med dig av dina träningsmål med mera.

Min träningsblogg startade egentligen för några månader sedan på ett annat ställe. Men från och med i dag finns den här istället.

Bilden är fotograferad av den enastående fotografen Henry Lundholm.

Vi hörs och ses snart igen! /Caroline

Secured By miniOrange