Som jag har längtat efter att hålla i träningsevent igen! Nu är det dags och nu går det bra att anmäla sig, det är ett mindre, exklusivt och personligt träningsevent och flera anmälningar har redan kommit in innan jag ens hann blogga om det, så tänk snabbt :o)

Träningseventet heter 24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline (med mig alltså) och kommer vara den 12-13 augusti på Mornington Hotell i Bromma (lätt att ta sig dit från Sthlm City).

Mitt träningsevent riktar sig till den som vill bli starkare och mer vältränad, få bättre hållning och lyckas med regelbunden träning som en naturlig del av livet.

Mer info & program:

24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline på Mornington Hotell

Kombinera träning med avkoppling i härlig hotellmiljö. Du är välkommen att träna med mig på ett mindre och personligt träningsevent på Mornington Hotell i Bromma (Stockholm) 12-13 augusti 2016.

Träningseventet 24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline pågår från lunchtid fredag till lunchtid lördag – och därefter kan den som vill fortsätta helgen med shopping eller annat skoj i Stockholm.

Du bor mysigt på hotellet och kan välja till en extranatt om du vill passa på att spendera hela helgen i Stockholm och kombinera träningsinspirationskicken med shopping eller familjeaktiviteter.

Mornington hotell är ett mysigt 4-stjärnigt hotell i Bromma med god mat och avslappnande miljö. Hotellet ligger nära Mall of Scandinavia för den som vill passa på att besöka Sveriges största köpcentrum. Det är även enkelt att åka kommunalt in till Stockholm City.

Träningseventet 24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline

Träningseventet riktar sig till den som vill få bättre hållning och bli mer vältränad. Du får lära dig övningar och vässa träningstekniken för att på så vis fixa starkare core, ben, bak och överkropp.

För att lyckas leva en aktiv livsstil behövs ett helhetstänk (träning, kost, förutsättningar i övrigt) och efter eventet kommer det bli lättare för dig att ha träningen som en naturlig del i vardagen – året runt.

Under träningseventet jobbar vi med övningar och dynamisk rörlighetsträning för att förbättra din träningsteknik så att du får ut mer av varje repetition du gör.

Jag har arbetat med träning i 23 år och tränat tusentals människor individuellt, i grupp och online. Du får ta del av mina kunskaper och erfarenheter – de kommer troligen ge dig nya insikter och klarheter = personlig utveckling och bättre förutsättningar för att nå dina mål.

Med dig hem få du träningsprogram som du kan träna själv på egen hand, nya lärdomar och insikter och så klart ny träningsinspiration.

Bra att veta: Vid workshops blandas teori och träning, du kommer att klara vara med oavsett träningsbakgrund och nuvarande form.

PROGRAM FREDAG 12 AUGUSTI

12:00-13:00 Välkomstlunch på Mornington hotell i Bromma

13:00-14:15 Workshop 1: Bättre hållning (75 min)
Bra hållning förebygger värk i rygg, axlar, nacke och stärker självförtroendet. Med bra hållning får du dessutom bättre andning och blodcirkulation i kroppen.

Under workshopen lär dig grunderna för en bra hållning, du får konkreta tips och enkla övningar att genomföra i vardagen för att förbättra din hållning. Du får även övningstips och ett träningsprogram att träna för att förbättra hållningen på lång sikt.

14:15-14:30 Paus med dryck och tilltugg

14:30-15:45 Workshop 2: Starkare core (75 min)
Träning för mage och rygg som stärker din core. Grundlig övningsgenomgång med träningsteknik och syfte. Effektivt träningsprogram som du kan träna vidare med på egen hand.

15:45-16:15 Paus med dryck och tilltugg

16:15-17:30 Workshop 3: Starkare ben & bak (75 min)
Genomgång av basövningar som benböj, höftlyft, marklyft, utfall med flera. Dynamisk rörlighetsträning och träningsteknik. Fokus på hur du övervinner vanliga begränsningar för att få bättre resultat av din träning. Du får med dig träningsprogram att träna själv sedan.

17:30-18:00 Dusch ombyte
18:00-19:00 Middagsbuffé på hotellet

19:00-20:30 Föreläsning ”En kropp att trivas i” och fredagsmys (90 min)
Njut av en grön fredagsdrink och en föreläsning om att sätta realistiska mål som går att nå, om träningsplanering, om att skapa förutsättningar för att äta formfiffigt och om styrkeutveckling, kondition- och förbränningsträning.

Du får med dig en veckomeny som du kan använda för att lättare komma in i rutiner där maten hjälper dig att nå dina mål och skapa resultat.

20:30 Caroline säger tack för idag och önskar dig en trevlig kväll
Efter föreläsningen är det fritid, mys på hotellrummet med en bok, titta på TV eller njut av en skön stund i hotellets bastu med härlig panoramautsikt.

I bastun finns sköna produkter som du kan använda, kanske passa på att göra en hårinpackning och samtidigt knyta nya kontakter med de andra som är på eventet? Det går bra att köpa med sig dryck från baren till bastun för den som vill.

Sov sedan gott innan det är dags att vakna för lördagens aktiviteter:

PROGRAM LÖRDAG 13 AUGUSTI

07:00-08:30 Frukostbuffé i restaurangen

08:30-09:45 Workshop 4: Tidseffektiv träning med cirkelträning och tabata (75 min)
Kvalitetstänk istället för kvantitet är bra för formen – det gör det lättare att hålla igång träningsrutinerna och bibehålla en stark kropp. Cirkelträning och tabata är bra träningsformer för att träna effektivt och kan göras med eller utan redskap.

09:45-10:00 Paus med dryck och tilltugg

10:00-11:15 Workshop 5: Förbränning och konditionsträning (75 min)
Om lågintensiv och högintensiv träning, vad som ger mest när. Upplägg för konditions- och förbränningsträning inomhus och utomhus. (Vi håller dock till inomhus hela workshopen.)

11:15-12:00 Frågestund med Caroline och avslutning av träningseventet

12:00-13:00 Lunchbuffé och hemresa/fria aktiviteter resten av helgen

Pris 24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline (inkl MAT & BOENDE)

Boka-tidigt-pris eller vid bokning av minst 2 personer: 1 995 kr (ord pris 2 495 kr)

Priset inkluderar träningsevent, 1 övernattning (inga enkelrumstillägg), 2 lunch, 3 mellis, 1 middag, 1 fredagsmys, 1 frukost och en goodiebag. (Vid bokning senast 30 juni, men det är ett fåtal platser så det kan bli fullt, bra att boka snabbt.)

Extra övernattning inklusive frukost: 300 kr (500 kr om du bjuder in sällskap, se nedan)

Den som vill kan passa på att kombierna träningseventet med fria aktiviteter eller shopping i Stockholm. Njut av Stockholm på egen hand eller bjud in eventuell partner och barn och passa på att ”göra Stockholm”.

Mornington Hotell ligger nära Mall of Scandinavia, Andys lekland i Bromma, köpcentrumet Bromma Blocks. Det går även enkelt att ta sig till och från Stockholm City med kommunaltrafik.

Hitta till Mornington Hotell i Bromma: Adressen är Norrbyvägen 30, 168 69 Bromma

Frågor om 24 h TRÄNINGSINSPIRATION med Caroline?

Mejla mig.

Vill du anmäla dig?

Ta del av bokningsvillkor och anmäl dig här (det är begränsat antal platser).

Hoppas vi ses! /Caroline
PS: Uppdatering efter eventet, vi hade jättekul och den som vill kan se bilderna.

Secured By miniOrange