rodd i plankanJag tycker mig ha listat ut recept till framgång när det kommer till träning. Mina PT-online-kunder får bäst resultat när träningen känns utmanande men kul. När vi lyckas göra ett veckoschema som är realistiskt tidsmässigt, med träningsprogram som känns utmanande men samtidigt roliga. Enkelt kanske ni tänker nu. Men det är det inte.

En tät kontakt via PT-online är det som jag märker fungerar bäst också, alltså de som skriver till mig ofta (man kan ju välja att höra av sig en gång i veckan, varje dag eller inte alls under träningsperioden) får bättre resultat än de jag hör från sällan.

Utmanande men roligt är också mitt mål när jag gör träningsprogram till de som träning gruppträning med mig varje vecka. Just nu gillar deltagarna hantlar och plankan, för sig och i kombination. (Video på kul kombination.)

Idag kombinerade jag mitt gruppträningspass med styrketräning i gymmet, i vanlig ordning. Övningar för rygg och axlar stod på agendan. /Caroline

Secured By miniOrange