Då mina träningskunder får bäst resultat är när vi under minst 8-12 veckor lyckas hålla nivån på ”utmanande men roligt”. (Förkylningsvecka eller andra paus räknas inte in, sådan tid lägger vi på, ingenting sker automatiskt.)

Det gäller att få till ett upplägg som är lagom utmanande för konditionen, med rätt svårighet på övningarna och realistiskt tidsmässigt (efter kalenderrensning).

Spelar ingen roll om det är live eller via PT-online. Viktigt också när det är online är att ha en tät kontakt.

Utmanande men roligt alltså. Då blir det resultat. (För tufft eller för enkelt så går det inte att upprätthålla det hela i 8-12 veckor.)

Utmanande men roligt är också mitt mål när jag planerar gruppträningspassen. Gruppen jag kör på ett företag varje vecka får komma med önskemål. Just nu gillar deltagarna hantlar och olika plankövningar. Så nu är temat kombinationsövningar med hantlar.

Min egen träning då? Jo, det är faktiskt samma där – satsar på utmanande men roligt. En bra vana jag har nu är att kombinera detta veckovisa företagsgruppträningspass med egen träning i gymmet direkt efter.
/Caroline

Secured By miniOrange