Välj en sida

Idag hann jag knappt komma igång med jobbet när förskolan ringde och det var ett febrigt barn att hämta. Lättare feber men ändå. Stackars liten. Så det verkar bli VAB även denna vecka, i vart fall delvis. Jag som hade hoppats på en produktiv vecka nu efter först en vecka med kräksjukan och sedan en vecka med influensan :o)

Jag har massor att göra och ligger efter. Svårt att inte bli stressad. Å andra sidan är vissa saker sånt som lika gärna kan vänta en vecka till eller två. Det är uppdateringar av texter på mina sajter, den internationella versionen av Piratsessan, Pirate Sessa saknar fortfarande några sidor innan den är helt klar (mitt barndanskoncept för barn 2-7 år) (appar).

Så det får helt enkelt bli så. Att det där får vänta tills nästa vecka. Och så kan jag kolla på filmen Bamse och Tjuvstaden två gånger om dagen även den här veckan. Den är så bra den filmen tycker jag, så fint gjord. Kul att barnen också gillar den.

Hade också hoppats på en ”riktig” träningsvecka denna vecka, men det kan jag alltså glömma. Jag får aldrig ihop det med VAB och följa träningsschemat, däremot brukar det gå bra att vara ute och promenera med vagnen och köra ett snabbt träningsprogram med min träningsapp Poworkout Trim & Tone, träningsprogrammet Utfallsutmaningen är perfekt att kombinera med powerwalk (eller löpning). Tre övningar – snabbtränat och supereffektivt. /Caroline

Secured By miniOrange