Ja det var skönt att softa på stranden i ungefär 35 minuter och sedan infann sig rastlösheten! Men jag härdade ut en timme till. Snacka om lyxproblem va? Har aldrig kunnat ligga på en strand och jag misstänker att jag aldrig kommer kunna.

Ska spela golf nu, jag försöker rättare sagt lära mig golf, jag är nybörjare. Det är delvis på grund av att jag jobbar på Nike som jag bestämt mig för att lära mig att spela golf. Nike har golfgrejer i sortimentet och det är kundmöten på golfbanan och det ena med andra. Kort sagt så gäller det att kunna spela golf för att passa in hehe..

Och vad tycker jag egentligen om golf då? Ja, ärligt talat har jag lite svårt att se tjusningen med att släpa runt på dessa golfklubbor i timmar och bollar går än hit och än dit. Men det blir troligare roligare ju mer jag övar – som med allt annat.

Så. Nu ska jag öva. Hörs senare. /Caroline

Secured By miniOrange