Välj en sida

Nästa vecka brassar jag igång med Instagram! Jag är sisten ut på Instagram, jag vet. Anledningen är att jag satte mig själv på projektdiet för några år sedan. Minst sagt en utmaningen för en som får cirka en ny affärsidé om dagen hehe.

Det innebar, att inte börja med något nytt förrän träningsapparna lanserats i nya versioner och träningssajterna (carolinenilsson.se och Mammaiform och PT-online med Caroline).

(För några år sedan var jag alltså tvungen att göra om det mesta från scratch på grund av att tekniken utvecklats så mycket sedan jag började blogga, och sedan började alla surfa på sina mobiler, så då blev det dags att göra om allt igen hehe…)

Jag vill ju hinna vara med mina barn också, så jag ville helt enkelt inte ta mig an fler projekt då för några år sedan när ”alla andra” började instagramma. Det är en del av anledningen, en annan del är att jag inte riktigt gillar sociala medier, känns inte riktigt som att det är ”min grej”. (Gillar sociala medier på sätt och vis dock. Svammel, svammel…)

Hur som helst. Nu är träningsapparna och sajterna i uppdaterade, fungerande versioner och jag känner mig redo att testa Instagram.

Om du vill följa mig: @carolinenilsson.se
/Caroline