Välj en sida

Jag har ju berättat att vi har nylanserat träningsapparna och idag tänkte jag berätta lite mer om hur de fungerar. På det stora hela är själva app-konceptet detsamma som från början, men vi har gjort vissa förbättringar tack vare feedback från användarna.

Susanne, min app-kompanjon och jag har arbetat med dessa uppdateringar i ett par år nu, i kombination med bebisar och småbarnsliv och sånt.

Så detta projekt har fått ta sin tid och nu är det otroligt roligt att äntligen få presentera dessa totalt omarbetade versioner vad gäller bilder, filmer och layout – nu är de klara!

Jag anlitade bästa fotografen Jenny för bilderna och duktiga filmbolaget Sound & Vision med Isak, Stefan och Jonas för träningsfilmerna. Supernöjd med resultatet och samarbetet, det är SÅ trevligt att jobba med proffs!

Vi hoppas att de nya versionerna kommer göra träningen roligare och enklare för både gamla och nya app-användare.

Träningsapparna finns i App Store (sök på Poworkout) (betyder power workout) och finns för iPhone och iPad. Om du vill läsa mer om apparna i App Store så kan du klicka på varje app nedan.

Poworkout Trim & Tone (enkla, snabbträningsprgrogram med kroppsviktsövningar)
Poworkout Ball & Band (träningsprogram med träningsboll och/eller träningsgummiband)

& nu – mer om hur apparna fungerar:
Varje träningsprogram i apparna består av 3 övningar. Du kan välja att träna ett träningsprogram eller kombinera med ett till träningsprogram i appen eller med annan träning, som powerwalk, spinning eller löpning. Träningsprogrammen innehåller tidseffektiva, funktionella övningar, kombinerade på ett skonsamt och säkert sätt – bara att träna.
Ett av träningsprogrammen i appen Poworkout Ball & Band
Du väljer träningsprogram och börjar på din nivå, det finns 30 nivåer att välja mellan och det är enkelt att förstå hur och var man ska börja vilket gör träningen lätt att få till. Det är bara att trycka igång appen och följa instruktionerna. Alla övningar visas med video, bild och tydliga textbeskrivningar.
En bra magövning med pilatesboll
I appen Poworkout Ball & Band finns 33 olika träningsprogram, du kan köra ett enda eller kombinera flera. Du behöver en träningsboll och/eller ett träningsgummiband.
Träningsprogrammen i appen Poworkout Ball & Band
I appen Poworkout Trim & Tone finns 24 olika träningsprogram och du behöver inga redskap, du tränar med kroppsvikten.
24 träningsprogram med kroppsvikt i appen Poworkout Trim & Tone

Skriv gärna till mig och berätta om din träning med träningsapparna eller hör av dig om du har frågor eller funderingar. /Caroline