Välj en sida

Jag har letat en ryggsäck i år och dar. Nu har jag äntligen hittat en jag gillar. Vilken skillnad det är för ryggen, från att kånka på saker i diverse småväskor och tygpåsar till att knappt märka att man bär något. Vilken grej.

Ärligt talat så har jag gamla föreställningar kvar från tonåren just när det gäller ryggsäckar. Jag tyckte ryggsäck var så otroligt töntigt på den tiden och har liksom alltid haft svårt för det även fast jag arbetar med träning och vet hur bra det är för ryggen jämfört med andra väskor.

Hur som helst. Nu har jag i alla fall ryggsäck :o)

Har även lockigt hår. Det är nytt sedan några år, håret har liksom blivit lockigare för varje graviditet och nu växt ut. Jag är inte helt kompis med lockarna ännu, men det är bättre nu än för några år sedan då halva håret var lockigt och resten rakt.

Jag har ingen aning om hur man gör för att det ska vara sånna där fina lockar. Nån som vet något bra man kan kladda i för att det ska se snyggt ut? (Helst utan en massa knasiga kemikalier..)

Den här veckan har jag känt mig en dag efter hela tiden, undra om det kan hänga ihop med att måndagen var en röd dag :o)

Nu ska jag på möte med Malin. /Caroline