Fredag och jag har handlat tulpaner inför helgen, jag gillar att ha blommor hemma men jag tar mig sällan tiden att gå till blomaffären och handla hem. Det finns förresten inte en enda krukväxt här hemma heller. Kan du tänka dig ett helt hus utan en enda blomma? Det är sak till som jag ska ta tag i nån gång.

Anledningen till att det inte finns krukväxter här hemma är att Vidar var den klättriga typen när han var liten, han rensade i fönsterbrädorna kan man säga :o)

På den tiden bodde vi på Kungsholmen inne i Stockholm och nu bor vi i ett hus där de flesta fönstren börjar i golvhöjd, så behovet av krukväxter är inte jättestort.

Men, jag ska försöka fixa några krukväxter och även ordna resten av inredningsfixet som är på listan. Vi tog ett krafttag i höstas, inredning är en sån där sak som jag har struntat i eftersom jag har ett företag och valt att kombinera det med att låta barnen börja förskolan så sent som möjligt och sedan ha korta dagar och så vidare. Man kan inte hinna allt :o)

Barnen ju varit hemma sjuka hela veckan, en dag på förskolan så det blev en kortvecka kan man säga. Jag ska jobba ikapp i helgen. Det är ingen som gjort mitt jobb denna vecka, det är väl en av få nackdelar med eget företag och inga anställda. Anställda är förresten inte något mål som jag har, jag är inte typen som gillar att ha ansvar för andra vuxna.

Hur som helst. Idag har jag shoppat tulpaner i alla fall. Jag tänkte vårfärger, börjar ärligt talat längta efter våren nu. Nu ser jag också att tulpanerna matchar med mattan och soffkudden, finfint.

Nu väntar en helg med barnkalas, simskola och så ska jag träffa en gammal god vän. Trevlig helg! /Caroline

Secured By miniOrange