Välj en sida

Nu är det dags att börja med marknadsföringen av barnboken Dante. Först ut en pressfotografering i möbelföretaget Swedeses showroom på Narvavägen 10 i Stockholm ihop med fotografen Daniel Hutmacher.

Perfekt miljö för en fotografering. De har så snygga möbler Swedese tycker jag, svensktillverkade dessutom (finns till försäljning på bla Stalands, Länna Möbler och Svenssons i Lammhult).

Otroligt snygga möbler i skandinavisk stil och Olivia som arbetar med stylingen där hade inrett showroomet väldigt fint och inspirerande. (Jag ville lyfta ut hela uppsättningar möbler och köra raka vägen hem, men lyckades uppföra mig.)

Anna och jag kommer att bjuda in till boksignering, det är lite strul med bokleveransen bara så vi kan inte gå ut med datumen. Det är ju bra om det finns böcker att signera vid en boksignering :o)

Uppsidan är att Idus förlag ligger på tryckeriet i Tallin som tokstollar. Så förhoppningsvis kan vi meddela var och när inom kort.

Anna har berättat i detalj om proceduren, hur vår barnbok blev till verklighet, i hennes träningsblogg idag:
Att ge ut en barnbok – från idé till pressfotografering

Den som vill beställa boken Dante letar bokstäver /Dante letar siffror kan göra det via Idus hemsida och den som vill bläddra i boken online kan göra det här. /CarolineAnna blir fotograferadBilder till pressen