När jag hörde att författaren Åsa Hellberg skulle komma till Akademibokhandeln i Åkersberga Centrum och signera böcker så var min första tanke: Jag MÅSTE dit!

Inte minst för att speja hehe…

Så, sagt och gjort, jag smög dit och kollade in hur hon hade lagt upp det. Själva boksigneringen alltså.

Anna och jag ska ju hålla våra första boksigneringar snart och jag passade alltså på att göra lite research. Det finns en första gång för allt eller hur det nu heter.

På tal om det, kom gärna! Alla som föranmäler sig har dessutom chans att vinna träningsgrejer också. Vi kommer vara på NK Bokhandel torsdag 2 juni 16:00-18:00.

Hur som helst. Jag passade alltså på att gå på spaning och kolla hur en riktig proffsförfattare gör när hon har ett boksigneringsevent på en bokhandel.

Jag erkände för Åsa direkt att jag var där delvis för att speja, jag var liksom tvungen, inte kunde jag hålla masken liksom. Även om hon troligen inte anade att det var något skumt på gång.

Åsa var hur trevlig som helst och det var intressant att höra lite om hennes tankar bakom karaktärerna i böckerna. Hon debuterade 2009 och har skrivit en bok om året sedan dess.

Jag passade på att fixa sommarens läsning, pocketperson som jag är så köpte jag två pockets: ”Sonjas sista vilja” och ”Sonjas hemlighet”.

Självklart köpte jag även hennes senaste bok, ”Gloria”, men som en present. Den boken ska få komma till den person jag känner som gillar böcker allra mest.

Jag ser fram mot sommarens läsning, det känns extra roligt att läsa böckerna nu när jag träffat författaren och pratat om böckerna.

Åsa gav mig väldigt bra tips inför boksigneringen också, så nu känner jag mig redo :o)
/Caroline

Åsa Hellberg signerar

Secured By miniOrange