31 bolag och varumärken hittills i sitt liv – det är klart att jag inte ville missa en föreläsning med Per Holknekt. Han pratade om att man får göra fel och att man får ångra sig.

Tänkvärt och bra tajming eftersom jag nyligen själv hållit fast vid en storslagen plan för länge. Istället för att skrota den och tänka om. (Orkar inte gå in på detaljer om just det just nu, det är sånt som händer i en företagares liv och nu är det löst.)

Per talade också om hur svenskar gärna vill skriva om ordet ”stolthet” till ”skrytsamhet”. Jag skrattade, så är det verkligen.

Jag är ju inte alltid världsbäst på att läsa av situationer och dessutom väldigt rak. Så när någon frågar hur det går i företaget så rabblar jag gladeligen upp saker som jag är stolt över – och bemöts ibland som om jag skulle stå på en piedestal och skryta.

När det inte alls är så. Kortfattat så brukar jag säga att det går upp och ned, vilket det gör och så drar jag några exempel på saker som går bra och sånt som skitit sig på senare tid.

Frågar man så vill man väl ha ett ärligt svar? Eller? :o)

Jag har ju varit utbytesstudent i USA en gång i tiden, och man kan väl säga att jag glömde den där jantelagen där och då, för över 20 år sedan. Befriande.

Men jag börjar lära mig att hålla snattran i vissa situationer, som ihop med barnen, för barnens skull :o)

Hur som helst. Anna, min bokkompanjon, och jag skulle ses för att gå igenom saker till bokförlaget Idus (som ger ut vår barnbok Dante letar bokstäver / Dante letar siffror och Anna skulle på ett bloggevent så vi sågs där och gick också på denna föreläsning.

Innan föreläsningen träffade jag också Linda Hörnfeldt för första gången, hon som driver Better Bloggers, det var roligt. Hon är väldigt duktig på blogg business och hade föreläst tidigare på dagen. På bilden är Anna och Linda. /CarolineAnna Lissjanis och Linda Hörnfeldt

Secured By miniOrange