Jag känner mig som fröken tvärtemot eftersom jag inte alls har såna där nytt-år-och-nu-vänder-vi-blad-känslor. För min del fortsätter jag att jobba på to-do-listan och de grejer som inte blev gjorda förra månaden eller förra året.

Nyårsafton var fantastisk, vi var hemma i huset och hade kompisbesök och som vanligt väckte vi barnen strax före midnatt för den årliga fyrverkerishowen. Vi bor på ett berg och ser fyrverkerier åt tre håll.

Eller som vanligt, förra året var vi faktiskt inte hemma på nyårsafton, då kände jag att det är bättre att åka bort när som helst på året men inte på just nyårsafton, när vi liks bor som vi bor.

Jag har verkligen dubbelmoral när det gäller fyrverkerier, skulle aldrig köpa själv på grund av miljöeffekten och de stackars skotträdda djuren men jag tittar gärna på andras. Så jag är en sån där fyrverkerisnyltare.

Jag minns inte riktigt om jag brukar känna så som jag gör nu eller om jag brukar vara en sån där nystartare.

Mina mål inför 2018? Samma, de också. De får leva vidare in i detta året, jag fortsätter att göra mitt bästa för att nå dem.

Ett av mina mål är lite mer regelbundet bloggande, bloggflytten sög musten ur mig men jag hoppas på nya bloggkrafter. Börjar redan få skörda frukterna av förändringarna och förbättringarna i samband med bloggflytten och det känns roligt.

Så nu är det väl bäst att jag sätter igång med den där to-do-listan nu då.

Gott nytt år!
/Caroline

Secured By miniOrange