Välj en sida

Äntligen flyter saker och ting på lite bättre, förra veckans sjukvecka gjorde att jag hamnade ur spår minst sagt. Men nu är det måndag och det är kväll och Erik nattar barnen och jag jobbar. Det är så det brukar gå till här hemma. Men på senare tid har jag fått rycka in eftersom Arvid varit extremt mammig, troligen för att han var sjuk förra veckan. Det visade sig i vart fall vara en övergående fas, jag hann bli lite orolig.

Jag gillar att natta men någon gång måste man ju faktiskt jobba också (jag delar upp arbetsdagen i två delar, ett pass på dagen på 4-5 timmar och ett pass på kvällen på 3-4 timmar) och det är oftast jag som lämnar och hämtar.

Erik är bättre än jag på att läsa sagor också, han har läst sagor för dem i alla år och jag vet inte hur många olika böcker, ett hundratal, det är ju ofta samma som upprepas också. På deras önskemål, många barn verkar vara så, att de gärna vill höra samma saga om och om igen så det går lite i perioder.

Alla tre sover i samma rum, Vidar flyttade till eget rum i samband med skolstarten men flyttade tillbaka ganska omgående. Vi gjorde en myshörna i rummet där Tyra och Arvid sover där det var tänkt att han skulle ligga och lyssna på saga och sedan gå till sitt sovrum och sova, han är vaken lite längre än de andra.

Men den där myshörnan visade sig bli det absolut mest populära sovstället i hela huset och Tyra och Vidar turas om att sova där enligt något system som jag inte riktigt hänger med på, ibland kör de varannan natt och ibland tre nätter vardera och så vidare.

Hur som helst. Nu är det dags att jobba och nu ska jag göra klart Piratsessans internationella sajt, Pirate Sessa, det är lite småfix kvar. Sedan ska jag göra nya träningsprogram till några av mina kära PT-online-kunder och därefter lite bokföring. /Caroline