Idag åkte vi till en stor gård i Uppsala för att kolla på kosläpp. Barnen tyckte det var skoj, jag med.

De var lite trötta efter dagarna på Kolmården, varit uppe från strax efter 06 till efter 21 i två dagar och de äldsta grejar väl det ibland men det är tufft för minstingen som helst inte vill missa något utan gör sitt bästa för att hänga på i syskonens tempo.

Konstigt nog sover inte våra barn i bilen, inte ens sena kvällar, det är alltid så, alla andra barn brukar visst somna innan bilen lämnat parkeringen efter en heldag på Kolmården.

Det gör att bilresorna brukar upplevas en aning långa, de är inte exakt bästisar hela hemresan när de är så där trötta. (Vilket får mig att uppskatta extra mycket att de är bästisar nära nog all annan tid…)

Hur som helst. Kosläpp dagen efter två dagar på Kolmården var inte bästa tajmingen, vi borde varit hemma och pysslat och kollat på film och sånt istället. Särskilt med tanke på pollenexplosionen denna vecka. Alla tre reagerar på pollen i år, i vanliga fall bara en av tre.

Men korna skulle ju ut på grönbete precis den dagen och då var det inte mycket att göra. Kul initiativ av Arla och ko-gårdarna. Otroligt bra fixat! Det måste vara jättemycket jobb att arrangera en sådan happening.
/Caroline

Secured By miniOrange