Vårväder och cykling i trafiklekparken förra helgen. Vinterväder, stjärtlappsåkning och lek i lekparker denna helg, lite halt i lekparken men en kortis iallafall.

Idag är det alla hjärtans dag, jag är inte så mycket för den här typen av jippodagar, jag ger mina barn presenter vilken dag jag vill. Erik och jag gillar varandra även utan presenter, vi köper det vi vill ha själva, enkelt och bra.

Jag hade dock köpt pysselböcker till barnen som de skulle få idag men jag glömde bort, det blev inte av och de frågade inte efter presenter heller. Jag har förklarat att alla hjärtans dag är en dag man kramas extra mycket på eftersom jag inte vill att de ska bli sånna där gräsliga ungar som kräver presenter i tid och otid och ställer till med scener om de inte får.

De ska få pysselböckerna en annan dag, jag lovar. De hade så fullt upp med att göra pärlplattor till mig – i alla hjärtansdagspresent :o)

Nu är jag en lastbilspärlplatta, en muspärlplatta, en delfinpärlplatta och en nallepärlplatta rikare. Bästa presenterna man kan få tycker jag.

Nu är det jobb med PT-online som gäller och så ska jag planera veckan, jag gillar att göra det på söndagskvällar. /Caroline

Secured By miniOrange