Välj en sida

Det finns ju något som heter försommar och det som är ute nu kallar jag förvår. Vi har varit i lekparker i dagarna två denna helg, perfekt helgnöje tycker jag (och barnen).

Frisk luft och rörelse är alltid en bra kombination men lekparkerna brukar vara rätt så isiga vintertid och eftersom Vidar har mottot ”ju högre upp desto bättre” så brukar vi hålla oss borta från dem på vintern. Kombinationen is och klättring är inte den bästa tycker jag, hönsmorsa som jag är ibland.

Hur som helst, nu är det isfritt och min första tanke var att åka till trafiklekplatsen som är i Täby, men sen kom jag på att hjälmarna är på dagis/skolan. Barnen har ju varit hemma med influensan och hjälmarna hängde med till dagis/skolan eftersom de brukar åka stjärtlapp och pulka med mera under veckan och så blev de kvar där helt enkelt.

Så vi testade en för oss ny lekpark i Åkersberga idag istället, en borg på Stekelvägen, jättekul ställe. Jag kommer troligen inte hitta dit igen tyvärr eftersom det var Erik som körde och han körde helkonstiga vägar, plötsligt var vi i Margeretelund, grannbyn, för att handla mjölk.

Men han får väl kanske följa med nästa gång också då…

Nu är det kväll och jag jobbar. Susanne och jag kör olika diskussioner eller trådar eller vad man kan säga, på både sms och mejl. Vi brukar göra så, just nu sms:ar vi om marknadsföring och mejlar en dialog om en hemsida och har ytterligare en mejlkonversation om Android, vi har fått många förfrågningar om Piratsessans barndansappar kommer till Android (vi har inget bra svar på den frågan ännu).

Vi mejlar även om att de som söker på Piratsessan och bor i Finland inte hittar apparna i App Store och vi har kommit fram till att om man bor utanför Sverige så får man söka på Pirate Sessa istället (den internationella varianten av barndanskonceptet).

Susanne och jag är kompanjoner, vi utvecklar träningsapparna och barndansapparna ihop.

Förresten. Nu kommer det vara en hejdundrande aktivitet på träningsapparna Poworkouts Facebooksida igen, jag har legat lite lågt där när jag varit föräldraledig och även när vi har jobbat på med själva utvecklingen av apparna som ju nyligen nylanserades.

Nu finns där tips på roligt magträningsprogram att träna.

Klicka gilla så missar du inget (tror jag) (det beror ju på vilka inställningar du har i övrigt också, man får ju ställa in så att man ser sidans inlägg i sitt nyhetsflöde också för att verkligen inte missa något).

På tal om appar. Vi har inte mindre än 6 olika kanske-app-projekt just nu. Vissa kommer definitivt att bli av, andra kanske inte. Frågan är vilken jag ska börja med? /Caroline
Rolig borg i lekparken på Stekelvägen Åkersberga

Secured By miniOrange