Midsommarafton: Planen var att kasta loss och båta till Vaxholm, vi hade förbokat båtplats och så. Vi ställde in på grund av vädret, vi blev grundlurade av vädret faktiskt. Det skulle vara åska och skyfall och sånt där mardrömsväder för en båtutflykt. Men det blev varken åska eller skyfall…

Istället cyklade vi (Tyra och Vidar), jag joggade bredvid Tyra, Arvid åkte vagn och Erik körde vagnen, ned till Solbrännan. Klassiskt midsommarfirande alltså, jag tror det är tredje året i rad vi är där.

Barnen är inte mycket för att hoppa som grodor på ett organiserat vis (men gärna annars), de gungade och klättrade i lekparken som vanligt, men de tycker det är kul att kolla på alla som hoppar som grodor. (Vem gör inte det?)

Midsommardagen: Vädret på vår sida, så vi kastade loss och båtade till Vaxholm, lekte i lekparken, åt glass och båtade hem igen.

Stockholms skärgård visade sig från den finaste sidan. Det var troligen den rekordvarmaste junidagen på 50 år men sånt är inget att gnälla över, men Tyra använde en kylklamp som kudde :o)

Annandag midsommar: Vi startade på Fyrishovsbadet i Uppsala, barnen gillar det stället, särskilt ”undervisningsbassängen” och hinderbanan, den var förresten ombyggd. Jag halkade ned och tog Tyra med mig i fallet, inte uppskattat av Tyra… (Erik och Arvid tyckte däremot att det såg jättekul ut, lättroade som de är.)

Därefter barnkalas, alltid lika kul. Vi åker till Uppsala på barnkalas regelbundet och utmärkande tårtor är ett återkommande och spännande inslag precis just där, så även idag. Ska försöka komma ihåg att fota nästa gång.
/Caroline
PS: Nu i veckan kommer jag börja träningstipsa på Instagram, följ mig på: @gymglam
#sistenutpåinsta
Stockholms skärgård en solig dag

Secured By miniOrange