Välj en sida

Den senaste veckan känns som en slags bonussemester – vilken vändning med vädret! Från aprilväder med hagel nästan dagligen och kyla till högsommarvärme.

Allt började med spontanledigt på måndagen och en helt fantastisk dag med barnen på Skansen.

Sedan var ett barn hemma två dagar på grund av pollenexplosionen. Hen behöver medicin men det är inte lätt att få till en dos som fungerar så därför var hen hemma och vi spelade ”finns i sjön” oräkneliga gånger.

Ögon som kliar, ont i örat (det är visst på grund av att trumhinnan sväller upp), skrovlig i halsen, nysattacker och självklart en näsa som rinner konstant.

Hen får alla symptom samtidigt – tack o lov bara de allra värsta dagarna med björkpollen. Han känner sig redan bättre. Senare kommer det en sväng till som är värre, med annan pollen. Men det brukar vara några veckors ”paus”.

Sedan Kolmården två dagar och en fin solig dag med kosläpp i Uppsala följt av en lugn söndag som började med löpning och en massa utfall och sedan ”barnsöndag” på Akademibokhandeln.

Utfallen resulterade i en hejdundrande träningsvärk. Jag gjorde 360 repetitioner totalt av utfall, utfallsgång, utfallsgång med knälyft och utfallsgång med mellanhopp.

På tal om utfall, tips på träningsprogram med plyometrics (träningsvärksgaranti) (inte för att träningsvärk är ett måste men ibland tycker jag det är trevligt, särskilt i samband med eller efter några dagar med träningsvila).

Nu är det hur som helst jobb och jag älskar mitt jobb och ser fram mot en ny jobbvecka.

Idag blir det planering av boksigneringsevent (barnboken har ju nu kommit från tryckeriet), PT-online och så väntar en hel del texter på att skrivas.

Hoppas DU har haft en härlig långhelg! /Caroline