Välj en sida

Nu är det stora lekrummet ommålat och det blev så bra, jag har velat göra denna förändring ända sedan vi flyttade in för 3,5 år sedan men det har inte blivit av. Nu är det ljust istället för mörkt och vilken skillnad! (Så här såg väggtapeten ut innan.)

Vi anlitade en målarfirma och det första barnen gjorde var att bjuda in dem till att sova över :o)

Barn är för roliga, och sociala. Innan målarna ens hade kommit in med grejerna så hade Vidar och Tyra berättat om det mesta de gör i skolan, på dagis, på simskolorna, på tennisen med mera. I det här huset kan man glömma eventuella hemlisar.

I helgen har vi varit på kalas och flyttat in leksaker till lekrummet igen, vi tryckte in allt i ett sovrum och nu ska det bli trevligt med lite ordning och reda. Vi hann inte riktigt klart med allt, ska fota fler bilder sen.

Min kameraladdare är för övrigt spårlöst borta, trodde den skulle komma fram nu när vi plockade fram sakerna men den verkar vara på villovägar. Får nog ta och städa garderoben också, det är dit jag brukar hiva in alla saker som ligger framme när vi får besök och så.

Nu är det söndag och kväll och det betyder jobb för min del. Just ikväll ska jag gå igenom något väldigt skoj. Anna som har träningsbloggen Trend o träning och jag har ju ett barnboksprojekt ihop och det kommer snart en nyhet, troligen under denna veckan som kommer. /Caroline