KOSTDAGBOK. Det kanske inte var så smart att börja föra kostdagbok samtidigt som vi har flera dagar med möten och jobbrelaterade kvällsaktiviteter. Hittills är denna vecka inte som en vanlig kostvecka.. Men, men, det finns ju de som tror att jag bara äter toknyttigt varje dag, året runt. Här bevisas motsatsen…
05.30 Proteindrink och havregrynsgröt
07.45 Proteinbar ”Swebar”. Kaffe Latte.
10.00 ungefär Kaffe Latte igen.
11.45 Lunch -fisksoppa från resturangen Strix
14.00 Kaffe Latte och Nonstop (de snälla killarna som rengör kaffemaskinen på jobbet lämnade en påse och lämpligtvis hade vi möte i ett rum i närheten och la givetvis beslag på hela härligheten).
16.30 2 glas Champagne
19.00 Middag med min kära kollegor på Seglarhotellet i Sandhamn. Förrätt: Löjromstoast, Varmrätt: Lax. Efterrätt: Kaffe Latte & varma brownies med hallonsås & annat. Till maten: Vitt vin & vatten. Väldigt gott! /Caroline