I är det viktigare än aldrig förr – att rösta. Hittar man inte ett parti som överensstämmer med sina egna åsikter så rösta ändå – på vad sjutton som helst för att inte ge makt till bakåtsträvande maktgalningar.

I detta val kan man köra uteslutningsmetoden eftersom en röst på M, KD och L är detsamma som att rösta på SD.

Så här röstade jag denna gång:

  • Centerpartiet i riksdagsvalet
  • Centerpartiet i regionvalet
  • Miljöpartiet i kommunalvalet

Det var nära att jag röstade på tre olika partier i de olika valen. Velat som tusan! Jag brukar annars förtidsrösta i god tid.

Jag tycker att Magdalena är en enastående statsminister och hoppas att hon får fortsatt förtroende framåt, gärna med Annie som parhäst.

Hur som helst, jag ska inte gå in på exakt varför jag har röstat på respektive parti. Men en sak är säker – inget parti överensstämmer helt och hållet med vad jag tycker i alla frågor, det fick bli ”på det stora hela”.

Nu är självaste valdagen nära – kom ihåg att rösta!
Caroline

Secured By miniOrange