Välj en sida

Jag jobbar för fullt med förberedelserna inför mitt träningsevent på Mornington Hotell, 24 h träningsinspiration med Caroline (ja det är ju jag det, men det heter så, eventet).

Det börjar på fredag vid lunch och håller på i 24 timmar (med paus för att sova och äta och sånt). Det ska verkligen bli jätteroligt!

Jag börjar känna mig färdig med förberedelserna, det är en del att fixa med fem workshops och en föreläsning. Musik, presentationer, manus, övningar, träningsprogram med mera. Nu ska jag köra igenom träningsprogrammen några varv till. Sen så.

Varvar med PT-online-jobb också, det är underbart med alla nya och nygamla kunder. Känns som att det kommer att bli en träningsspäckad höst.

Höst, förresten, tänk att det snart är höst! Redan. Just nu blåser höststormar ute så det känns som höst, höll på att blåsa iväg när jag var ute och sprang i morse.

Men höst nu? Jag brukar tänka att det är höst från 1 september, och att augusti är en sommarmånad. Och för att förlänga sommaren brukar vi satsa på somriga saker efter förskolan och skolan och så. Gillar även hösten, men jag ska försöka hålla den på halster lite till.

Nåväl. På jobbet är det i alla fall höst. Alla inbokningar och uppdrag handlar om hösten.

Barnen och pappan passar på att göra saker som gör mig avis. De är nyss hemkomna från Naturhistoriska där de kollat in dinosaurier, lekt paleontologer och kollat filmen ”Det vilda Afrika” på Cosmonova.

Jaja, barnen och jag var och kollade på Samir och Viktor i söndags när pappan var på seglingstävling så han missar minsann roliga saker han med :o)

Nu väntar ett par nästan lediga dagar ihop med barnen när pappan jobbar, vi får se vad vi hittar på…

Bilderna är från Sven Nordqvists fantastiska utställning i Helsingborg, där var vi för 11 dagar sedan.

Nä nu ska jag se till att ordna det som ska bli klart. /Caroline

Mamma Mu gungar.