Här tar vi dagarna som de kommer och det är så mycket semesterkänsla man kan få tycker jag (även fast jag jobbar en del, främst på kvällarna när barnen sover). Igår åkte vi till Vätö norr om Norrtälje för att plocka jordgubbar, de har självplock där.

Det var en succé. Barnen åt jordgubbar som aldrig förr och vi plockade 6 liter och nu har jag fryst in ett gäng för att kunna göra jordgubbstårtor när två av tre barn fyller år i höst (brukar inte gå att få tag på jordgubbar då).

Jag känner mig väldigt mycket steget före nu, måste vara att jag blivit äldre och klokare :o)

Sedan åkte vi till nya Norrtälje badhus, vi hade ingen aning om att det finns ett sprillans nytt väldigt barnvänligt och bra badhus där utan vi åkte till platsen där det gamla låg först.

Sedan hittade vi till det nya och det var helt klart det bästa och fräschaste badhuset jag någonsin varit på. Barnavdelningen var helt fantastisk. Dit kommer vi definitivt åka igen, Norrtälje är ju nästgårds kan man säga.

Idag har jag jobbat lite och städat (skittråkigt men man måste ju ibland) medan E och barnen var på lekpark. När de kom hem ville barnen vara snälla och sa ”mamma, du är bäst i världen på att städa”.

Hjälp. Tänk om det är vad de kommer minnas av mig från sin uppväxt!!

Sedan försökte jag skapa andra barndomsminnen i sandlådan och barnen fick gegga med vatten och sand och jord och vad de än ville hur länge som helst :o)

Ikväll bakade äldste och jag bullar med mosade självplockade jordgubbar, riven vit choklad och smör i med riven kokos på. (Det här bullreceptet men med en massa mosade jordgubbar istället för kanel och riven vit choklad istället för socker i fyllningen.) Gissa om de blev goda? /Caroline

Secured By miniOrange