Valborgsmässoafton och vi inledde med dryga timmen på ett lekland och för andra gången på kort tid kom jag hem blåslagen. Sist åkte jag rutschkana, ett sånt där rör och fick två stora sår på armbågarna i någon skarv. Idag krockade Vidar och jag när han hoppade ut från en tunnel och jag skulle in.. Inget av barnen har sig gjort illa på lekland någon gång tror jag, men det har alltså jag. (Vi har årskort så vi är där en gång i veckan cirka.)

Nu förbereder vi dagens middag och inväntar glada vänner. Det blir ett besök till brasan ikväll. Premiär för barnen, de tänder den ju alltid så sent så vi har hittills skippat det. Men nu går ju Vidar i skolan och häromdagen kom han hem med en brasa gjord av pinnar och limpistol och förklarade på lördag kväll kan man minsann få se en riktig brasa :o)

Jag shoppade loss online häromdagen, jag har knappt köpt kläder på flera år, och en klänning var visst stickad, gillar egentligen inte det men jag gillade färgen och modellen. Passar på att använda den nu innan det blir sommar, sedan får den hänga i garderoben tills det blir höst tror jag minsann.

Har faktiskt bokat in mig på personal shopping om några veckor, jag fick ett presentkort för snart 2 år sedan som jag ännu inte använt, har inte haft tid :o)

Grattis till Kungen och trevlig valborgsmässoafton till er alla! /Caroline

Secured By miniOrange