I helgen gjorde vi utflykt till Slottsträdgården Ulriksdal och deras självplock blommor. Nu har vi en finfin bukett på bordet med blommor som barnen valt själva. Jag brukade odla den här typen av blommor som liten, det var tider det :o)

I veckan väntar PT-online.

Det är väldigt givande att arbeta med PT-online, eller med träning över huvud taget, att få vara med när personer går ned i vikt till exempel.

Så här skriver Petra:
Det bästa jag har får med mig efter den här tiden är bättre matvanor. Ser annorlunda på mat nu och förstår hur viktigt det är med rätt kost, både för viktnedgång och hur jag mår. Har också tränat regelbundet, har missat ett par dagar men annars har jag hållit mig till schemat. Gillar verkligen de senaste övningarna du gav mig och kommer fortsätta med det ett tag till.
En bonus är att jag har gått ner 8kg 🙂 Är supernöjd med det.

Det är delad glädje. Roligt att den som tränar med mig kommer närmare sina mål och rolig för mig som tränare. /Caroline

Secured By miniOrange