Jag jobbar för fullt med förberedelserna inför träningseventet på Mornington Hotell, 24 h träningsinspiration med Caroline (det är ju jag det).

Det börjar på fredag vid lunch och håller på i 24 timmar (med paus för att sova och äta och sånt). Det ska verkligen bli jätteroligt!

Jag börjar känna mig färdig med förberedelserna, det är en del att fixa med fem workshops och en föreläsning. Musik, presentationer, manus, övningar, träningsprogram med mera. Nu ska jag köra igenom träningsprogrammen några varv till. Sen så.

Varvar med PT-online-jobb också, det är underbart med alla nya och nygamla kunder som ser fram mot en träningsspäckad höst.

Höst, förresten, tänk att det är höst! Redan. Just nu blåser höststormar ute så det känns som höst, höll på att blåsa iväg när jag var ute och sprang i morse.

Men höst. Jag brukar räkna höst från 1 september och alltså augusti som en sommarmånad och göra somriga saker efter förskolan och skolan och så. Hösten är mysig men jag ska försöka hålla den på halster lite till.

På jobbet är det i alla fall höst. Alla inbokningar och planering och uppdrag handlar om hösten.

Barnen och Erik passar på att göra saker som gör mig avis. Nyss hemkomna från Naturhistoriska där de kollat in dinosaurier och lekt paleontologer och kollat filmen “Det vilda Afrika” på Cosmonova.

Jaja, barnen och jag var och kollade på Samir och Viktor i söndags när Erik var på seglingstävling så han missar minsann roliga saker han med :o)

Nu väntar ett par nästan lediga dagar ihop med barnen när Erik jobbar, vi får se vad vi hittar på. /Caroline

Secured By miniOrange