Välj en sida

Idag är det måndag och första vardagen 2016 och jag trodde att alla skulle jobba och vara på dagis eller fritids. Det är planeringsdag på vår förskola och därför är barnen lediga. Perfekt dag att åka till leklandet tänkte jag. Men det visade sig att INGEN jobbar eller är på dagis eller fritids – ALLA var på samma lekland som vi!

Som tur är har vi årskort och då är det helt okej att fly efter 45 minuter. Jag gillar inte när det är smockfullt med människor och brukar vara duktig på att planera in den typen av aktiviteter när alla andra inte är där.

Eller om man nu absolut vill åka till något sånt ställe en dag när väldigt många andra också gör det så brukar det i vart fall vara lite lugnare vid öppningen. Fulla parkeringar redan innan öppningen är inte ett gott tecken, men vi gick i vart fall in ett tag och jag försökte hålla ut så länge som möjligt. Jag har gjort denna miss förr, att tro att vi är de enda som är lediga, och jag antar att det är någon slags nationell planeringsdag idag precis som de andra gångerna.

Det får bli vinterlek på gården i eftermiddag, nu går det finfint att åka längdskidor, snow racer och stjärtlapp. Och där är det garanterat inte fullt med ouppfostrade barn som borde fått mer vägledning i livet och som springer runt hejvilt och puttas och slåss medans föräldrarna sitter och slösurfar i något hörn :o)
/Caroline