Jag utbildar i att skriva manus till e-learning (webbkurser) via Poppius (som är en skola för media, journalistik och kommunikation).

Nyligen har Folkuniversitetet tagit över driften av Poppius och de kommer driva skolan likt de gör med Balettakademin och Skrivarakademin.

Det medför en del förändringar. Kursens innehåll kommer att vara detsamma men jag kommer att hålla den i Folkuniversitetets lokaler i Stockholm. Idag var jag där och träffade den kursansvariga, fick information om Folkuniversitetet och även en liten rundvandring. På gården utanför finns ett spökhus och en spökpark med tillhörande gamla skrönor. Det här ska bli spännande på flera sätt.

Jag saknar Poppius gamla lokaler vid Slussen men att nu få vara i dessa istället ser jag fram emot. Dessutom gillar jag de kurser jag själv har varit på som har anordnats av Folkuniversitetet, minst en skrivarkurs och även en kurs i att fotografera.

Så sammanfattningsvis ser jag fram emot det hela. 24 mars är det dags! Info om kursen finns på Folkuniversitetets webbplats.

Jag håller även kursen på distans via Zoom ibland, vilket är roligt eftersom det då brukar vara deltagare från hela landet. Nästa distanskurs är 27 och 28 april (två halvdagar).
/Caroline

Secured By miniOrange