Dagen började på Braid and Blow eftersom jag ville ha flätor. Den typen av flätor jag hade mer eller mindre för jämnan under några år men inte haft på länge. Det visade sig bli flätor och beach waves efter att tjejerna som jobbar där snackat ihop sig. Det blev toppenbra.

Eftersom jag en gång i tiden brukade ha såna här flätor typ alltid så vet jag hur svårt det är att göra flätor som håller, och utan att småhår spretar åt alla håll. (Finns det något värre??? Haha.. Skoja bara.)

Mina flätor höll det ultimata testet = att fota ett svettigt reportage om träning. (Finns att läsa i en tidning nära dig om några veckor och då lovar jag att berätta om själva fotograferingen också.)

Det var inte första gången Rebecka gjorde flätor. Dit går jag gärna igen. Kul koncept de har också, en salong att gå till för att få sitt hår flätat eller fönat. /Caroline

Secured By miniOrange