En träningsjacka ska helst vara så snygg och tuff att den går att användas även till vardags. Det är en trend som kom för 15 år sedan och som har stannat. Varje säsong satsar sportmärkena på någon sportig jacka som fungerar lika bra på gatan som på gymmet och i löparspåret.

För att lyckas riktigt bra med en sån här jacka så gäller det att den både sticker ut och är funktionell. En grundläggande regel är att mönstret eller tyget inte ska återkomma i kollektionen på annat sätt. För då blir den automatiskt inte lika speciell.

Röhnisch variant denna säsong är den här färgsprakande jackan i mönster med någon form av tassar på. Ganska så snygg tycker jag, men samma mönster återkommer som träningstajts och andra plagg. Vilket förtar det hela, man vill liksom inte gå runt på stan ochkänna sig fräck och möta någon annan med träningstajts i samma mönster :o)

Nike är väldigt duktiga på detta, att göra sportiga jackor som funkar lika bra på träningen som till vardags. Jag har ju arbetat där i flera år som många vet och Nikes bästsäljande ikon är den så kallade Windrunnern, den är aldrig ute utan alltid lika trendig. /Carolineträningsjackaneon corall

Secured By miniOrange