De rosa träden börjar slå ut och det är bara några dagar kvar av årets aprilmånad. Dags att fixa med bokföring och lite annat administrativt men först ska jag göra klart träningsprogrammen till nästa veckas PT-online-starter.

Det är SÅ roligt att träna människor. I alla former, i grupp, individuellt eller online. Varje dag får jag höra fina ord från glada människor som är på väg mot sina mål och man kan ju inte bli annat än glad av sånt :o)

Sagt om 5 dagars:
”Har läst in mig och måste säga att jag är så imponerad av kostupplägget. De senaste åren har vi matats med dieter och allt man Inte ska äta. Här är det mer fråga om hur och varför, mycket bra.”

Sagt om individuell PT-online:
”Jag ville ha hjälp med att få till ett roligt och effektivt träningsupplägg och det fick jag. Som bonus gav du mig mycket insikter med det mentala och hur jag på ett enkelt sätt kan tänka kring kosten. Nu fortsätter jag på den inslagna vägen och det känns mycket bra.”

Fler ord om PT-online finns att läsa på infosajten om PT-online.

Trevlig tisdag! /Caroline

Secured By miniOrange