Välj en sida

Helgen blev lite längre än tänkt. På vägen till förskolan i fredags mötte vi en förälder som meddelade att det gick kräksjuka. Vi fortsatte några meter till för att vinka över grinen och meddela att vi ses en annan dag :o)

Kräksjuka. Få ord ger mig den typen av fullständig panik. Även om det finns en risk att barnen smittats redan dagen före så höll jag tummarna för att de ändå skulle slippa.

En spontanledig fredag alltså. Bättre att ta en ledig dag och jobba i helgen än att vara sjuk i flera dagar tänkte jag.

Vi gick till en lekpark istället och barnen hade redan mat i ryggsäckarna eftersom de egentligen skulle på utflykt så vi hade det så trevligt så. Eller så trevligt man kan ha i väntan på kräksjukan – det är svårt att släppa den typen av tanke tycker jag.

I lördags var vi på lekland, och på kvällen var jag på en sån där tillställning för föräldrar, alltid trevligt att träffa barnens kompisars föräldrar en kväll med god mat och dryck tycker jag.

Söndagen blev en lugn dag med utelek mest hela dagen. Barnen lekte och Erik och jag såpade trätrall, det är första gången vi gör det dagtid när barnen är med, de brukar annars vilja att någon av oss är med och leker/sticka iväg på någon form av äventyr, men nu lekte de själva så där helt apropå.

Nu är det måndag och alla är friska ännu så länge.

Denna vecka väntar fix inför boksigneringseventet på NK (hoppas vi ses), fix inför en träningsfotografering och träningsprogram till gamla och nya PT-online-kunder (roligt att det är så många som tänker ägna sommaren/semestern åt en formsatsning, smart drag). /Caroline

Secured By miniOrange