Idag har jag spenderat dagen på Södermalm. Jag har faktiskt bott vid Skanstull i några månader men det är svårt att tro. Jag hittar inte alls på Södermalm. Mitt lokalsinne är inte det bästa och jag kan inte läsa kartor. Det gör ju inte saken lättare.

Hur som helst så är jag tacksam för att det finns karta i mobilen och att det bara är att knappa in adressen.

Sen är det klurigare att veta vilket håll man ska gå. Jag brukar börja gå åt ett håll och hoppas på att den blå pricken rör sig i rätt riktning.

Gör den inte det så vänder jag och går åt ett annat håll.

Det förekommer att jag backar också, men efter ungefär 5-10 meter brukar jag komma på hur löjligt det troligen ser ut och snabbt vända på mig och gå lite mer som vanligt.

Blicken fastklistrad på mobilen givetvis, man måste ju hålla reda på den där blå pricken :o)

Jag hade dock inga problem att hitta till dagens första destination, Poppius Journalistskola. Jag har gått flera av deras kurser så dit hittar jag.

08:00 Mötte jag Malin Nylén på Poppius, vi deltog på ett frukostseminarium (Malin har bloggat om det i sin träningsblogg på tidningen ToppHälsa) (jag kommer berätta mer under helgen).

09:30 Gick Malin och jag vidare till Waynes (tror jag det var), ett fik på Hornsgatan. Malin intervjuade mig till hennes bloggserie Torsdagssnack.

Jag har beställt hennes bok Muskler av plysch (rekommenderas, jag har skrattat i två kvällar hittills tack vare den) (det är en bok för vuxna, den som gillar träning kommer garanterat gilla den).

12:30 Sa vi hejdå och jag började yra runt på Södermalm och till en cykelbutik (kommer berätta mer om det också).

14:30 Mötte jag upp en nyklippt Anna, vi har en lista med punkter (inför lanseringen) att beta av från bokförlaget Idus (som ger ut vår barnbok) och vi pratade ihop oss om det.

Jag skulle träffa Anna på Södra Teatern som ligger vid Mose Backe. Blandade dock ihop Mose Backe med Björns Trädgård först, men det var ju väldigt nära hur som helst.

15:45 Föreläsning med Per Holknekt, det var en inspirerande show. Anna bjöd med mig på föreläsningen som var en del av ett event för bloggare (ska berätta lite mer om den också).

Trevlig helg! /Caroline

Secured By miniOrange