Idag var det dags för mig att ta mig in till stan i Stockholm för första gången denna vecka när Stockholm har varit totalt lamslaget av all snö. Bilar med sommardäck står visst i snödrivor överallt. Lördag och lugnt som tur var, inte som i rusningstrafik.

Jag satsade på Roslagsbanan och det gick hur bra som helst. Den brukar funka för det mesta. Däremot var det uselt skottat på trottoarerna och jag hjälpte en dam från en buss till en annan och vi gick genom snödrivor och på blankis.

Det var för övrigt veckans andra insats, en annan dag bar jag en rollator i snön som en tant höll i, det var inte skottat och tanten skulle till tåget. Har tänkt på henne flera gånger denna vecka och jag hoppas att hon kom hem senare utan benbrott.

Det var fotografering på Marikas dansskola, till dansskolans hemsida. Det kommer snart datum i januari och mars för workshop med Marika och mig, 3 timmar workshopen: Gå i klackar med stil och få bättre hållning
/Caroline

Secured By miniOrange