Tidigt i morse hoppade Anna och jag på tåget till Göteborg. Det är Bokmässan i helgen och premiär för oss, med barnboken Dante letar bokstäver/Dante letar siffror. Bokmässan beskrivs som årets kulturhändelse så det känns förstås roligt att få vara med på.

Väl i Göteborg upptäcker vi att Anna matchar tåget så där perfekt, helt enligt planen haha.

Anna gillar röda tåg

Vi gick till hotellet, Scandic och fick ett finfint bemötande, checkade in och åt lunch…

Jag är vrålhungrig och lunch ska bli gott

Anna åt förstås också lunch

Sedan var det dags för en sväng om runt stan, vilket slutade med en kopp kaffe i lugn och ro och prat om allt från barnbok, barn, träning, olika gym, nya projekt med mera.

Vi lyckades hoppa på rätt spårvagn men vi lyckades inte betala ombord, det kom aldrig någon konduktör och vi förstod liksom inte hur det fungerade. Så vi tjuvåkte kan man säga.

Vi signerade böcker och tycker att Göteborg är toppen, inte bara för att överraskande många ville köpa vår barnbok.

Boksignering

Sedan tjuvåkte Anna och jag spårvagn tillbaka till centrala Göteborg för att möte upp Terese Alvén, vi är bloggkompisar sedan många år nu (vi var bland de första i Sverige att börja blogga om träning).

Hon har skrivit fyra böcker och är på Bokmässan för fjärde gången. Dessutom visade det sig att hon är ett restaurangproffs. Hon hade bokat bord på Pinchos, Vasagatan 43, en restaurang med cirkustema och jättegod mat.

Terese och Anna

dagens middag

laxen

Nu är det sovadags och uppladdning inför Bokmässan, jag och Anna kommer vara i Idus förlags monter A01:02, 11:00-13:00. Kom gärna och säg hej om du också är på Bokmässan. /Caroline

Secured By miniOrange